sobota 17. ledna 2009

MINGOVILLE - vesnička plná anglicky mluvících plameňáků.



Mingoville je vesnice, kde bydlí samí plameňáci mluvící anglicky. Navíc se rozhodli, že pomůžou s angličtinou dětem, které o to stojí. Výhodou této hry je její dostupnost, snadná registrace a zábavné pojetí výuky.
Kurz obsahuje celkem 10 lekcí, několik stovek cvičení na správnou výslovnost, rozvoj mluvení, poslech a čtení. Dále přes 7 500 různých zvukových nahrávek, 10 písniček ke stažení, animace, obrázkový materiál, vyzváněcí melodie. Ve slovníku v sekci Dictionary jsou obsaženy používané výrazy s výslovností a českým překladem.
Celý kurz je ZDARMA a děti mají přístup k lekcím nepřetržitě online. Po kliknutí na odkaz dole se dostaneš na home page Mingoville a v sekci Rodiče, kterou by si měli rodiče přečíst, se můžeš zaregistrovat klknutím na žlutý odkaz Register vpravo dole. Po vyplnění základních údajů tě okamžitě zaregistrují a můžeš začít hrát. Vybírej si témata podle pořadí čísel, je to jednodušší. Projdi si postupně všechny sekce, abys poznal všechny možnosti této online vzdělávací hry.
Ať se ti ve vesničce Mingoville líbí!
Odkaz na Mingoville homepage v češtině. Klikni tam na žluté pole Start now a dostaneš se k registraci.
PROTOŽE MI HODNĚ ŽÁKŮ SDĚLILO, ŽE DŘÍVE UVEDENÁ ADRESA NA REGISTRACI NEFUNGUJE, ZMĚNIILA JSEM JI A DOUFÁM, ŽE VŠE BUDE V POŘÁDKU.



Žádné komentáře:

Okomentovat