čtvrtek 3. března 2011

Ecards - elektronická přání.

Následující odkaz pomůže při vytvoření a odeslání online přání k jakékoli příležitosti. Bude dobré, když menším dětem pomůžou rodiče. Doporučuji dát pozor na reklamy a další odkazy, které se otevírají velice rychle a nečekaně.
http://www.123greetings.com/
Nejdříve si v nabídce vyberte příležitost, k níž chcete přání někomu poslat. Například Happy Birthday. Po kliknutí na vybranou virtuální pohlednici se objeví upozornění 123 ... your card is loading - tedy tvoje přání se načítá.Poté musíte kliknout na Play, abyste se seznámili s obsahem. Většina přání má ještě další animace, kliká se v průběhu přehrávání. Pokud si vyberete, klikne se na odkaz Send this card. Vyplníte pole Your name a Your email address, kam přijde samozřejmě vaše jméno a adresa, jako odesílatele. Velice užitečné je velké pole Message, kam je dobré napsat adresátovi vzkaz, bere to i háčky a čárky, takže klidně piště česky!!
Receiver Details - tady je třeba napsat jméno a pečlivě email adresáta!
Notifications - tady doporučuji zaškrtnout jen první políčko, že chcete upozornit, až si příjemce vaše přání přečte. Ostatní nechejte prázdné.
Chlíveček Preview umožní vaše přání před odesláním vidět tak, jako ho dostane adresát a konečné odeslání se provede klikem na Send this ecard.
Přeji hodně zábavy!!!



Žádné komentáře:

Okomentovat